top of page

Arcandia on taianomainen pieni puisto, täynnä erilaisia fantasia ja toiminta -elämyksiä.

Alueella suunnistetaan ilman karttaa, kiireettömästi aistien turvin. 

Puistomme pimeydessä ei ole mitään pelättävää,

eikä toimintaamme liity mitenkään mitkään uskonnot.

"Astumalla sisään, tarina alkakoon."

Vuonna 2009 Lapissa oli tarkoitus kuvata suuren luokan fantasiaelokuva nimeltä Nicholas North, jota varten rakennettiin myös upea elokuvalavastealue Levin Kaakkoisrinteille.

Valitettavasti hanke ei ehtinyt kunnolla edes alkaa, kun elokuvayhtiö ajautui vaikeuksien kautta konkurssiin ja alueen vuokraoikeudet myytiin lopulta 2014 huutokaupassa eräälle elokuvaan sijoittaneelle  yritykselle.

Alueen ainutlaatuisuus sekä keskeneräisyys teki siitä vaikeasti tartuttavan kohteen ja saikin täten kummitella tunturin kainalossa koskemattomana 10 vuotta. 

 

2019 paikallinen ulkolaserpuisto- yrittäjä otti haasteen kuitenkin vastaan ja lähti toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa suuremmasta elämyskokonaisuudesta. Alue oli tähän tarkoitukseen täydellinen. 

Arcandia tuottaa unohtumattomia ja korkeatasoisia elämyksiä, tapahtumia ja muita tilaisuuksia niin VIP asiakkaille,  isoille ryhmille, perheille kuin yksittäisille matkailijoillekin. 

Puiston valo- ja savuefektit sekä musiikkimaailma saavat kävijänsä tuntemaan, kuin olisivat juuri kävelleet sisään eeppiseen fantasia/seikkailu/toiminta -elokuvaan.

Puiston palvelee etenkin toimintaa kaipaavia mutta myös niitä, jotka tahtovat vain ihastella aluetta näkö- ja makuaistein.

 

Arcandian elämysalueet: 

Arcandia Village, Action Park, Shaman Village

Arctic Colosseum, Path of Light, Path of Darkness, Bridge of Destiny

  

MIKÄ ON ARCANDIAN TARINA? 

Arcandia ei ole vain elämyspuisto. Tarina sen taustalla on suuri tositarina asioista ja tapahtumista,

joita ei pysty enää järjellä selittämään, mutta pystytään todistamaan.

Alkuun puistoa lähdettiin luomaan vain täysin elämyspuistoksi täynnä fiktiohahmoja sekä -elämyksiä. Sitten alkoi tapahtua.

Haluaisimme kovin kertoa koko tarinan kaikille puistokävijöillemme, sillä se on ainoa tapa ymmärtää, mikä Arcandia todella on ja miksi.

Mutta valitettavasti tarina on pitkä ja ainoa, joka sen voi kertoa, on Viivi, itse puiston luoja. Täten suosittelemmekin kaikille tarinasta kiinnostuneille, varaamaan ensimmäiseksi kierroksen ja luennan hänen kanssaan (Noidi, Shamaani-Noita, VIIVI)

 

SOVELTUUKO PUISTO LAPSILLE?

Arcandia soveltuu ihan kaikille. Voit kokea paljon tai ihan vain kävellä ja ihastella puiston lumoavia rakennuksia ja rakennelmia, valaistuksia ja valoilmiöitä sekä tervehtiä poroja ja käydä vaikkapa nauttimassa kuppi kuumaa Mutavelliä.

Elämyksiä löytyy puistosta jo huikea määrä ihan vauvasta vaariin, joten kaikille löytyy kyllä tekemistä! Tonttuhovi on koko perheen ohjelma mutta puiston PIMEYDEN puoli on kehitetty ensisijaisesti aikuisille ja nuorille, joten siksi alle 7v. lapsilla ei ole sisäänpääsymaksua pimeyden puolelle lainkaan.

 

Action Parkin ulko-laserpelejä on tuotettu Levillä jo vuodesta 2014 lähtien, aina perheistä yrityksiin. Lapset, jotka eivät ole jaksaneet kantaa lasermerkkainta, ovat aina juosseet pitkin lumikäytäviä, rakennuksia ja tunneleita "tiedustelijoina" sekä "hälyttiminä" :D

 Tätä ohjelmaa suosittelemme ensisijaisesti kaikille lapsiperheille, sillä se todella toimii ja tällainen tiimityöskentely yhdistää koko pesuetta!

TARVITAANKO VARAUS ETUKÄTEEN JA MITEN VARAAMME?

Kyllä. Aiempina kausina on Arcandian portille voinut vain tulla ja ostaa lippu ilman ennakkovarauksia. Tämä on johtanut meillä siihen, että puistoon on saattanut tulla liian paljon väkeä samanaikaisesti, emmekä ole osanneet varautua tähän, kun edellisenä päivä puisto ammottanut tyhjyyttään. Täten työntekijöiden ja varastojen määriä on ollut vaikea määrittää ajoissa ja tällöin myös palveluiden taso sekä turvallisuuden ylläpito on heikentynyt. Tästä syystä, portilta myydään lippuja enää ainoastaan, mikäli puistossa tilaa ja työntekijöitä tarpeeksi ensisijaisesti ennakkolipun ostaneita varten. Kaikki liput alle 10 hengen seurueille, voi ostaa helpoiten kotisivujemme kautta.

Mikäli teitä on isompi porukka, niin suosittelemme aina ottamaan yhteyttä myyntiimme: info@arcandia.fi.

VOIKO ARCANDIASSA NAUTTIA ESIMERKIKSI LOUNASTA TAIKKA ILLALLISTA?

Kyllä. Mutta meillä ei ole omaa keittiötä, joten me emme valmista Arcandiassa itse ruokaa laisinkaan. Päivittäiset ruokatuotteemme ovat sellaisia, joita on vieraidemme helppo itse lämmittää/valmistaa tulilla tai syödä halutessaan raakanakin. Mutta mikäli haluaa nauttia isomman illallisen pöytään tarjoilulla, onnistuu tämäkin helposti mahtavien yhteistyökumppaneidemme ansiosta. Arcandia Illalliselle voi varata paikan kuka vain. Tämä upea kokonaisuus on todellakin unohtumaton kokemus ja raaka-aineet tarkkaan yhdessä mietittyjä. Isommille ryhmille pystymme tilaamaan melkein mitä, mihin ja milloin vain :)

MISSÄ ARCANDIA SIJAITSEE JA MITEN SINNE PÄÄSEE?

Arcandia sijaitsee Levitunturin "takapuolella", eli Kakkoisrinteen kainalossa, 8,5km Levin keskustasta (eturinteiltä).

Omalla autolla saavuttaessa, Kakkoisrinteiden parkkialue on suuri, maksuton ja sijaitsee suoraan puiston vieressä.

Taxi-yhteistyökumppanimme noutavat teidät mistä vain -10% alennuksella (normaaleista taksin hinnoista): +358440666766.

Arcandian omat kuljetukset kulkevat Levin keskustasta (Snow Mobile Park -Levi) väliä aina puiston aukiolo aikoina. Nämä kyydit tulee varata ennakkoon jo lipun oston yhteydessä (edestakaisin 10€/hlö)  tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.

aukioloajat

VIP - ryhmiä otetaan vastaan ympäri vuoden aina vain kun mahdollista. Tarjouspyynnöt: info@arcandia.fi

HUOM!  Kaudella IV (2023-24) puistoon pääsee ensisijaisesti enää vain ostamalla liput ennakkoon!

Puisto alue auki yleisölle kaudella IV

(2023-24):  päivitetty 3.4.2023

 

Syksy

18.-26.10    Ke-To klo. 18-(20*)22

27.10          Arcandia Eclipse III (Halloween) - Tapahtuma

Klo. 16-(21)01.00

 

Talvikausi osa 1

22.11-25.11    Ke-La klo. 18-(20*)22

 

Joulukausi

27.11-16.12  Ma-La klo. 18-(20*)22

18.12-6.1    Ma-Su klo. 15-(20*)22

                   24.12 Su 15-(18*)20

31.12           New Year, New Moon III - Tapahtuma

Paketti 1    klo. 15-22.00

Pakeitti 2 ja 3  klo. 17-22.00

 

Talvikausi osa 2/Kevät

8.1-23.3    Ma-Pe klo. 18-(20*)22

*HUOM!! 

Kaudella IV (2023-24) puistoon pääsee ensisijaisesti enää vain ostamalla liput ennakkoon. Ennakkovarausten perusteella varaamme aina päivän työvoiman sekä varastot. Suoraan portilta voi yhä ostaa lippuja, mikäli puistossa sillä hetkellä yhä tilaa ja tarpeeksi työvoimaa. Tällä tavoin pystymme palvelemaan kaikkia vierailijoitamme mahdollisimman hyvin, eikä puisto ruuhkaudu hetkittäin liikaa taikka seiso hiljaisina päivinä auki turhaan täydellä kapasiteetilla.

Puiston sisäänpääsy sulkeutuu aina 2 tuntia ennen puiston sulkeutumista, jotta kaikki ehtivät varmasti kokea kaiken haluamansa ennen sen sulkeutumista. 

kuljetukset

Taxi: +358440666766  Arcandiaan/Arcandiasta -10%:n alennuksella

Autolla: Iso maksuton pysäköintialue.

Osoite:  Kaakkoisrinteentie 2, 99130 Sirkka

Arcandia-kuljetukset: Levin keskusta (Snowmobile Park - Levi) - Arcandia ja takaisin, 10€/hlö (alle 3v. sylivauvat maksutta)

 

Syksy

18.-26.10    Ke-To klo. 17.45, 19.45 ja takaisin viim. 22.00

27.10           Arcandia Eclipse III

Klo. 15.45, 18.45, 20.45 ja takaisin viim. 01.00

 

Talvikausi osa 1

22.11-25.11    Ke-LA klo. 17.45, 19.45 ja takaisin viim. 22.00

 

Joulukausi

27.11-16.12  Ma-La klo. 17.45, 19.45 ja takaisin viim. 22.00

18.12-6.1    Ma-Su klo. 14.45, 17.45, 19.45 ja takaisin viim. 22.00

                   24.12 Su klo. 14.45, 16.45 ja takaisin viim. klo. 20.00

31.12          New Year, New Moon III

Klo. 14.45, 16.45, 18.45 sekä takaisin viim. klo. 22.00

 

Talvikausi osa 2

8.1-23.3    Ma-Pe klo. 17.45, 19.45 ja takaisin viim. 22.00

Kaikki Arcandia-kuljetukset vain ennakkovarauksella.

Kyydit voi lisätä lippuihin suoraan varauksen yhteydessä extrana tai tästä erikseen.

IMG_20221209_114938.jpg

PUISTON SÄÄNNÖT JA TURVALLISUUS

Kuvien/videoiden ottaminen alueella sekä niiden jakaminen on sallittua ja jopa toivottavaa: @arcandialevi @arcandia.arcticadventurepark #levilapland

Kulkeminen puistossa tapahtuu aina omalla vastuulla. Teemme alueellamme huolto-ja lumitöitä mahdollisimman ahkerasti, mutta kyse on sään armoilla toimivasta ulkopuistosta ja jokainen on vastuussa omasta kulkemisestaan sekä toiminnastaan.

Valitettavasti puiston maasto ja sen rakennukset sekä palvelut eivät sovellu pyörätuolilla liikkuville tällä hetkellä laisinkaan. 

 

No Entry - kylteillä merkittyihin/merkityille rakennuksiin tai alueille meneminen on ehdottomasti kiellettyä turvallisuussyistä!  

 

Ethän nauti omia juomia taikka eväitä alueellamme! Hunter´s Hut, A-oikeuksin varustettu kotaravintolamme palvelee kävijöitämme aina puiston aukioloaikoina. 

Ethän roskaa alueella tai tuo lemmikkieläimiä puistoomme!

ELÄMYS

LAHJAKORTTI

Näyttökuva 2022-7-3 kello 11.00.20.png

Mikä voisikaan olla hienompi lahja kenelle tahansa kuin ikimuistoinen ilta/päivä uniikissa ympäristössä hauskaa pitäen!

 

Arcandian Elämyslahjakortti käy kaikkiin meidän avoimiin elämyksiin. Myös osittaisena tai kokonaan maksuna VIP - tilaisuuksiin riippuen kortin arvosta.

 

Lahjakortin hankkimiseen on kolme vaihtoehtoa, joista ensimmäinen on saattaa maksu tätä kautta loppuun ja lähettää/tulostaa kuitti sellaisenaan, missä kaikki tarvittava tieto lahjakortista sen saajalle. Toinen vaihtoehto on maksaa maksun yhteydessä 10€:n extramaksu, jolloin lähetämme teille hienon ja virallisen lahjakortin postitse. Kolmas vaihtoehto on käydä suoraan puistostamme hakemassa tuo virallinen lahjakortti ilman lisämaksua :)

Näyttökuva 2022-7-3 kello 11.00.31.png
Lahjakortti
yhteystiedot/varaa

KysymyksET, TARJOUSPYYNNÖT, palautTEET tai ottakee muuten vain yhteyttä..

Success! Message received.

INFO & varaukset

 

S.posti:  info@arcandia.fi

Puhelin:  0503234974 (puiston aukioloaikoina)

                0405393764 (aukioloaikojen ulkopuolella)

 

Käyntiosoite:  Kaakkoisrinteentie 2, 99130 Sirkka

  • Facebook
  • Instagram

JOHTO

 

Toimitusjohtaja, Vastaava Tuottaja

 

Viivi Autio

viivi@arcandia.fi

+358 405393764

bottom of page