top of page
IMG_20230826_233645.jpg

 

Noidit ovat lukijoita, Shamaani-Noitia, jotka aistivat ja lukevat energioita ihmisistä, paikoista ja esineistä.

 

Noidit käyttävät erinäisiä työkaluja intuitionsa vahvistamiseen, kuten riimuja, rumpuja, kortteja, varpuja, astrologiaa, milloin mitäkin, riippuen Noidista. Voit törmätä Noideihin Puisto Alueella lukemassa ihmisiä lyhyesti, mutta nämä ovat vain hetkellisiä ja lyhyitä pintaraapaisuja. Mitä kauemmin aikaa vietät Noidin kanssa, sen paremmin hän pystyy energioitasi tulkitsemaan.

"Etsitkö vastauksia,

vai tuletko uteliaisuuttasi?"

 

noidi

shamaani-noita

Viivi

Tapaa puiston luoja, Shamaanisotureiden, komentajien, metsästäjien ja Noidien päällikkö. 

Nää puisto siten, miten sitä et pysty muutoin näkemään sekä kuule tuo tarina, mitä ilman et pysty ymmärtämään näkemääsi.

 
Toisin kuin yleensä ja useimmat noidat, hän ei koskaan halunnut sellaiseksi. Eikä hän vieläkään pidä itseään sellaisena. Hän on realisti, yrittäjä, tuottaja ja alkoi tuottamaan täysin fiktio-puistoa omasta mielikuvituksestaan, kunnes alkoi tapahtumaan asioita. Asioita, joita ei voi enää selittää järjellä.
 
Tämä kierros puistossa saattaa muuttaa tapaasi ajatella elämää, nostaa pintaan syviä tunteita ja jättää epätodellisen olon. Miten se oli mahdollista? Miten hän tiesi?!
 
Emme suosittele tätä ohjelmaa suoraan perheen pienemmille, mutta mikäli uskotte heidän viihtyvän ja ymmärtävän, ei meillä ole myöskään mitään sitä vastaan.
"On helpompi lukea ihmistä, jota et tunne taikka tiedä lainkaan. Ensimmäinen kohtaaminen, on aina kaikkein voimakkain. Älä kerro minulle mitä on tapahtunut. En halua tietää. Mie kerron vain rehellisesti sen, mitä sie varastoit sisälläsi ja pursuat ulos sekä mihin se voi johtaa. sie itse päätät, mitä tiedolla teet ja milloin."
Kesto n. 2h.  Hinta. 89€/aikuinen,  69€/7-12v. ja alle 7v. maksutta aikuisen seurassa.  Sis. Puistolipun, opastetun kierroksen, luennan, Totuuden Sormuksen sekä lämpöisen juoman luolassa.
IMG_20230526_194930.jpg

Johanna

POHJOISEN TAIVAS
REVONTULET JA VÄRIT
Johanna_a1.jpg
IMG_20230517_203701.jpg

Vanhoja tarinoita, uskomuksia ja installaatioita pohjoisen taivaan ihmeistä, revontulista ja tähdistä. Värien ja energioiden merkityksiä sekä Astrologian perusteita.

Tämä ohjelma on täydellinen pohja lähteä metsästämään Pohjoisen taivaan ilmiöitä, värejä sekä tähtikuvioita! Etsimään sitä Lapin taikaa ja hetkeä, joka painuu mieliin ikuisiksi ajoiksi!
Shamaaniluolan pimeyteen luodut valoefektit sekä elävä tuli, luovat vastaanottavaisen ja mystisen tunnelman tälle ohjelmalle!

Astrologia on kiehtonut ihmisiä jo vuosituhansia. Vuosi vuodelta tiedämme taivaan ilmiöistä enemmän ja enemmän tieteen avulla, mutta niihin on liittynyt myös aina myös uskomuksia ja tarinoita. Astrologia on tiede, joka tutkii energioita näiden ilmiöiden sekä ihmisten välillä. Horoskoopit ovat yksi vanhimmista ja tunnetuimmista tavoista tulkita tätä yhteyttä.

Johanna Karpov on Suomen tunnetuimpia Astrologeja ja meillä on kunnia saada hänet Arcandiaan tulevalle kaudellemme!

Ohjelman jälkeen, on kaikilla osallistujilla mahdollisuus lyhyeen henkilökohtaiseen tulkintaan. 

Kesto 1h.  Hinta. 57€/aikuinen,  42€/7-12v. ja alle 7v. maksutta aikuisen seurassa.  Sis. Puistolipun, 5 Arcandiarahaa sekä Totuuden Sormuksen ja lämpöisen juoman luolassa.

Henkilökohtainen tulkinta 10-15min. Price. 5 Arcandiarahaa/hlö.

Huom! Henkilökohtaista tulkintaa ei ole pakko ostaa. Rahat voi käyttää myös muuhunkin puiston elämyksiin.

bottom of page