top of page
Näyttökuva 2021-5-22 kello 15.22.10.pn

ACTION

PARK

Tervetuloa toimintapuistoomme pelaamaan ikimuistoisia strategiapelielämyksiä!

Nämä ohjelmat sopivat kaikille niille seikkailumielisille,

jotka haluavat kehittää strategiointi- ja tiimityöskentelytaitojaan.

Joukkueet oppivat hyödyntämään tiiminsä heikkouksia ja vahvuuksia sekä ymmärtämään yhteistyön tärkeyttä. Tehtäviä voi jakaa täysin joukkueen sisäisesti jokaiselle sopivaksi. Heittäytyminen ja mukavuusalueidensa ulkopuolelle astuminen voi johtaa suurempaakin "ahaa" -elämykseen itsessään sekä muissa.

soldiers

20151204_192215_edited_edited.jpg

Arcandian ulkolaserpelit vievät pelaajat täysin omaan pelimaailmaansa. Alueemme rakennukset, tunnelit, snipertornit sekä pimeydessä hohtavat laser-, valo- ja savuefektit tarjoavat huikean todentuntuisen toimintakokemuksen, joka saa sinut janoamaan aina vain lisää!

 

Alussa kaikki pelaajat jaetaan joukkueisiin ja koulutetaan pahamaineisten komentajiemme toimesta. Komentajiemme päätehtävänä on kouluttaa joukkueille strategiointi- ja taistelutaitoja sekä auttaa joukkueita löytämään/hyödyntämään joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia. Haastetta ja tehtäviä lisätään kierros kierrokselta joukkueiden kehittyessä.
 

Pelit pelataan kehittyneellä pelikalustollamme:

  • Puoliautomaatti/automaatti MS4 pelimerkkaimet: LCD-näyttö (peliaika, pisteet, rank, osumat, jne..), laser- sekä linssitähtäin, osuma-anturit ja väritunnistimet.

  • Isot Sniper-merkkaimet: kiikaritähtäin, LCD näyttö (peliaika, pisteet, rank, osumat, jne..) sekä osuma-anturit ja väritunnistimet)

  • Camo kypärä: osuma-anturit, väritunnistimet 

Kesto:  n. 2,5h

70€/aikuinen,

60€/lapset 7-12v. ja alle 7v. maksutta aikuisen seurassa.

Soveltuvuus: 

taso 1 soveltuu perheen pienimmillekkin, taso 2 yli 12v.

Isommille ryhmille tarjous erikseen.

Varaukset aina etukäteen: info@arcandia.fi

tai 0405393764

Avoimet lähdöt ja hinnat

lokakuusta lähtien:

HUNTERS

DSC_0004_BURST20171123220425539_edited_e
Anchor 1

Nyt saa metsästää kaveria ihan luvalla!

 

Jousiammuntapeli (Archery Tag®) on lähtöisin Yhdysvalloista ja tunnettu jo ympäri maailman. Toimme pelin ensimmäisenä Suomeen keväällä 2017 kehittäen lajia uusiin ulottuvuuksiin mm. arktisiin olosuhteisiin.

Pelit pelataan vaahtomuovipää -nuolilla, jotka eivät satuta, mutta tuntuvat kyllä osuessaan. Verkkosuojamaskit suojaavat kasvoja pelien aikana. 

 

Pelaajat jaetaan joukkueisiin ja koulutetaan Mestari Mestästäjiemme toimesta. Vaikka pelaajat olisivat yksilöinä vahvoja metsästäjiä, tarvitaan voittoon tiivistä joukkuetyöskentelyä. 

Elämys soveltuu kaikille niille, jotka kaipaavat haastavampaa kokemusta. Peli säväyttää etenkin heitä, jotka pitävät värikuulasodasta tai softiksesta.

Kesto:  n. 2h

 

6-10 pelaajaa 550€

Lisäpelaajat 55€/pelaaja

Isommille (20+) ryhmille tarjous erikseen.

Soveltuvuus:  Yli 12-vuotiaat

Varaukset: info@arcandia.fi

tai 0405393764

arctic

hunger games

IMG_20180312_194023_915_edited_edited_ed

Kun laser-, sniper- että jousiampujat yhdistetään, saadaan aikaiseksi jotakin eeppistä! 

 

Tämä on Toimintapuistomme suurin ja strategisin elämyksemme.

Riippumatta siitä minkä metsästysvälineen pelaaja valitsee, on joukkueen toimittava yhdessä katkeamattomasti selvitäkseen mahdottomasta tehtävästä! Pommi on asetettu..

 

Pelit vaativat strategista keskittymistä ja suositellaan etenkin niille, joilta löytyy jo kokemusta vastaavista peleistä tai ensikertalaisille, jotka etsivät todellista strategiapeli-elämystä.

Pelaajat jaetaan ensin joukkueisiin ja koulutetaan meidän Komentajien ja Mestari Metsästäjien toimesta. Tämän jälkeen olette omillanne...

Kesto:  n. 3h

Hinta:  8-10 pelaajaa 850€

lisäpelaajat 85€/pelaaja

Soveltuvuus:  Yli 12-vuotiaat

Varaukset aina etukäteen: info@arcandia.fi

tai 0405393764

bottom of page