Arcandia Levi-2.jpg

ACTION

PARK

Tervetuloa toimintapuistoomme pelaamaan ikimuistoisia strategiapelielämyksiä!

Tulet sitten yksin, kaksin taikka porukalla,

nämä ohjelmat sopivat kaikille niille seikkailun mielisille,

jotka haluavat kehittää strategiointi- ja tiimityöskentelytaitojaan.

Suosittelemme aina varmistamaan elämyksiemme varaustilanteen, sekä varaamaan paikat helposti etukäteen sivuiltamme, jolloin varmistatte paikkanne haluamaanne lähtöön. Paikan päällä tehdyt varaukset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä sen hetkisen varaustilanteen mukaisesti.

 

Mikäli haluatte varata pelin 12h sisään, varaukset ainoastaan paikan päältä tai soittamalla numeroon 0405393764.

VIP-lähdöt kaikkiin elämyksiimme, pienille taikka isoille ryhmille varattavissa erikseen etukäteen: info@arcandia.fi

HUNTERS

Nyt saa metsästää kaveria ihan luvalla!

 

Jousiammuntapeli (Archery Tag®) on lähtöisin Yhdysvalloista ja tunnettu jo ympäri maailman. Toimme pelin ensimmäisenä Suomeen keväällä 2017 kehittäen lajia uusiin ulottuvuuksiin mm. arktisiin olosuhteisiin.

Pelit pelataan vaahtomuovipää -nuolilla, jotka eivät satuta, mutta tuntuvat kyllä osuessaan. Verkkosuojamaskit suojaavat kasvoja pelien aikana. 

 

Pelaajat jaetaan joukkueisiin ja koulutetaan Mestari Mestästäjiemme toimesta. Vaikka pelaajat olisivat yksilöinä vahvoja metsästäjiä, tarvitaan voittoon tiivistä joukkuetyöskentelyä. 

Elämys soveltuu kaikille niille, jotka kaipaavat haastavampaa kokemusta. Peli säväyttää etenkin heitä, jotka pitävät värikuulasodasta tai softiksesta.

Kesto:  n. 2h

Hinta:  55€/pelaaja

Soveltuvuus:  Yli 12-vuotiaat

VIP-lähdöt: 

varattavissa erikseen 

etukäteen info@arcandia.fi

soldiers

Arcandian ulkolaserpelit vievät pelaajat täysin omaan pelimaailmaansa. Alueemme rakennukset, juoksuhaudat, snipertornit sekä pimeydessä hohtavat laser-, valo- ja savuefektit tarjoavat huikean toimintakokemuksen, joka saa sinut janoamaan aina vain lisää!

 

Alussa kaikki pelaajat jaetaan joukkueisiin ja koulutetaan komentajiemme toimesta. Haastetta ja tehtäviä lisätään kierros kierrokselta ryhmän fiiliksen ja tason mukaan.
 
Suoriudu missioista yhdessä tiimisi kanssa. Strategioi, hiivi, maastoudu, eläydy ja antaudu joukkueesi puolesta! Ammu vastustajan sniper alas, suojaa omaasi sekä yllätä vastustaja juuri kun luulevat olevansa vahvoilla. Hyökkää ja valloita rakennuksia, tiputa vastustajat ja väistele itse osumia!

Pelit pelataan kehittyneellä pelikalustollamme:

  • Puoliautomaatti/automaatti MS4 pelimerkkaimet: LCD-näyttö (peliaika, pisteet, rank, osumat, jne..), laser- sekä linssitähtäin, osuma-anturit ja väritunnistimet.

  • Isot Sniper-merkkaimet: kiikaritähtäin, LCD näyttö (peliaika, pisteet, rank, osumat, jne..) sekä osuma-anturit ja väritunnistimet)

  • Camo kypärä: osuma-anturit, väritunnistimet 

Kesto:  n. 2,5h

Hinta:  70€/aikuinen,

60€/lapset 7-12v. ja alle 7v. maksutta aikuisen seurassa.

Perhelippu 2+2    240€

Soveltuvuus: 

taso 1 soveltuu perheen pienimmillekkin, taso 2 yli 12v.

VIP-lähdöt: 

varattavissa erikseen 

etukäteen info@arcandia.fi

arctic

hunger games

Kun laser-, sniper- että jousiampujat yhdistetään, saadaan aikaiseksi jotakin eeppistä! 

 

Tämä on Toimintapuistomme suurin ja strategisin elämyksemme.

Riippumatta siitä minkä metsästysvälineen pelaaja valitsee, on joukkueen toimittava yhdessä katkeamattomasti selvitäkseen mahdottomasta tehtävästä! Pommi on asetettu..

 

Pelit vaativat strategista keskittymistä ja suositellaan etenkin niille, joilta löytyy jo kokemusta vastaavista peleistä tai ensikertalaisille, jotka etsivät todellista strategiapeli-elämystä.

Pelaajat jaetaan ensin joukkueisiin ja koulutetaan meidän Komentajien ja Mestari Metsästäjien toimesta. Tämän jälkeen olette omillanne...

Kesto:  n. 3h

Hinta:  85€/pelaaja

Soveltuvuus:  Yli 12-vuotiaat

VIP-lähdöt: 

varattavissa erikseen 

etukäteen info@arcandia.fi

© by VIRTA TUOTANTO