Toimitusjohtajan terveiset 

sekä arcandian tarina

 

Elämyksiä räätälöidään useimmiten asiakkaiden unelmien ja toiveiden mukaisesti. Mie tahdon luoda jotakin, mitä he eivät

osaa edes vielä toivoa.

Arcandialla ei ole valmiiksi brändättyä tarinaa, vaan jokainen kävijä luo käynnistään täysin omansa. 

Se miten Arcandia syntyi, on minun tarinani. 

...jatka lukemista nuolista...

 

Puiston info & säännöt

Arcandian yleisille alueille ei ole erikseen sisäänpääsymaksua ensimmäisellä kaudella (lokakuu 2020 - huhtikuu 2021). Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi tutustumaan uuteen puistoomme!

Lippuja elämyksiimme voi ostaa myös paikan päältä, mutta suosittelemme aina varmistamaan ja varaamaan paikat etukäteen näppärästi sivuiltamme "ELÄMYKSET" osiosta.

 

Kuvien ottaminen alueella on sallittua ja jopa toivottavaa. Toivomme myös, että käytätte sosiaalisen median postauksissanne näitä tägejä: @arcandialevi #arcandia #levilapland #sparksyoursoul

Kulkeminen puistossa tapahtuu aina omalla vastuulla. Teemme alueellamme huolto-ja lumitöitä mahdollisimman ahkerasti, mutta kyse on sään armoilla toimivasta ulkopuistosta ja jokainen on vastuussa omasta kulkemisestaan sekä toiminnastaan.

Omien eväiden nauttiminen puistossa on kiellettyä. Puistostamme löytyy ravintola kota A-oikeuksin, josta mahdollista ostaa niin syötävää kuin juotavaakin.

Roskaaminen puistossa on ehdottomasti kiellettyä, josta voi seurata pahimmillaan puistosta häätäminen. Roskien lajittelua varten puistosta löytyy erillisiä jätteenlajittelupisteitä.

Tupakoiminen alueella sallittu vain merkityillä paikoilla.

Lemmikkien tuonti puistoon sallittu ainoastaan ulkotiloihin yleisille alueille, talutushihnassa tai kuljetuslaatikossa/-kassissa sekä omistajan välittömässä läheisyydessä. Lemmikkien tuonti elämyksiin on kielletty.

elämyksiin valmistautuminen

Saavuttehan elämyksiin aina ajoissa! Kaikki soturit ja metsästäjät noudetaan meidän noutopisteeltä, Arcandian ravintola kodan vierestä. Mikäli ilmenee kysyttävää tai ongelmia, olettehan yhteydessä heti numeroon 040 5393764 tai infoomme.

 

Missä/Miten

Arcandia sijaitsee n. 8,5km Levin keskustasta, Kakkoisrinteiden kainalossa, osoitteessa Kaakkoisrinteentie 2, 99130 Sirkka. Perille pääset mm. joko autolla (maksuton pysäköinti), laskettelemalla (hissipiste 7B), hiihtämällä tai vaikkapa moottorikelkalla. Taksipalveluissa suosittelemme yhteistyökumppaniamme Lähitaksia +35820099200.

 

Pukeutuminen

Tämä on ulkoaktiviteetti. Vesisade taikka edes -30 asteen pakkanen ei meitä häiritse. Pelit pitävät kyllä lämpöisenä.

 

  •  säänmukaiset liikunnalliset ulkovaatteet   sekä kengät

  •  käsineet, ei tumppuja

  •  pipo taikka huppu

  •  piilolinssit silmälasien sijaan, mikäli   mahdollista

  •  mahdollisesti tarvittavat henkilökohtaiset   lääkkeet kuten astma-, sydänlääkkeet yms.

Omat eväät ja alkoholi

Omien eväiden sekä juomien tuominen puistoon on kiellettyä. Arcandian ravintolakodan valikoimista löytyy evästä ja juomaa paikalla nautittavaksi. Me tarjoamme vettä ja lämmintä mehua elämyksen lomassa. VIP - varauksissa isommille ryhmille on mahdollista tilata tarjottavia etukäteen kauttamme suoraan paikan päälle. 

Emme suosittele osallistumaan ohjelmiimme päihtyneenä.

 

Turvallisuus sekä yrityksen omaisuuden rikkoutuminen/vahingoittuminen

Yritykseltämme löytyy vastuuvakuutus yrityksen toiminnasta johtuvien tapaturmien varalta. Emme vakuuta asiakkaita yrityksestä riippumattomien tapaturmien osalta. Laser- tai jousipelit eivät vahingoita ketään turvallisuusohjeita noudattaen, jotka käydään huolellisesti lävitse ennen pelejä. Asiakas on vastuussa omasta kulkemisestaan. Mikäli asiakas esim. loukkaa itsensä, kuuluu tämä asiakkaan/yrityksen oman vakuutuksen alaisuuteen. Pidätämme oikeuden tilaisuuden muutoksiin, mikäli mahdollisuus tilaisuuden järjestämiseen sovitulla tavalla on olennaisesti vaikeutunut painavien syiden nojalla, kuten huomattavasti vaikeutuneet sääolosuhteet taikka muut turvallisuusseikat. Oppailla on myös täysi oikeus poistaa pelistä pelaajat, jotka aiheuttavat häiriötä taikka vaaratilanteita. Asiakas on korvausvelvollinen kaikista aiheuttamistaan vahingoista taikka kadottamistaan tuotteista Arctic Thrill Oy:n omaisuuteen liittyen. Arctic Thrill Oy:lla on velvollisuus selvittää asiakkaalle mahdollisimman nopeasti rikkoutuneen tai hävinneen tilalle uuden tuotteen/osan hinta. Kaikki mahdolliset oikeustoimet käsitellään Suomessa, Lapin käräjäoikeudessa.

 

Peruutukset

Avoimet lähdöt 48h ja VIP -tilaisuudet 7vrk ennen tilaisuutta, jonka jälkeen maksua ei enää palauteta. Peruutukset s.postilla osoitteeseen info@arcandia.fi. Peruutuksesta veloitetaan 5€/peruutus. Peruutus aina kuitataan meidän toimesta. Mikäli et saa kuittausta takaisin piakkoin, soitathan numeroon 0405393764.

© by VIRTA TUOTANTO