IMG_20201204_171222.jpg

Toimitusjohtajan terveiset 

sekä arcandian tarina

 

Elämyksiä räätälöidään yleensä asiakkaiden unelmien ja toiveiden mukaisesti. Mie tahdon luoda jotakin, mitä he eivät

osaa edes vielä toivoa.

Arcandialla ei ole valmiiksi brändättyä tarinaa, vaan jokainen kävijä luo käynnistään täysin omansa. 

Se miten Arcandia syntyi, on minun tarinani. 

...jatka lukemista nuolista...

 

Puiston info

Tervetuloa Arcandiaan! Elämyspuistoamme pääsee ihastelemaan joko puistopassilla tai elämyslipulla.

Yleisö-aukioloajat (päivitetty 29.3.2022): 

Helmikuu-Maaliskuu (13.2-25.3)

ma-pe klo. 18-22.00

Maaliskuun loppu-Syyskuu otamme vastaan vain yksityistilaisuuksia ja ryhmiä. Avoimia Soldiers -pelipaikkoja Action Parkiin varattavissa vielä huhtikuulle mahdollisuuksien mukaisesti. Lisätiedot ja varaukset info@arcandia.fi tai 0405393764.

Huom!

Mikäli puisto ammottaa tyhjyyttään, saatamme sulkea portit yleisöltä sen päivän osalta aiemmin tai emme välttämättä avaa puistoa laisinkaan. Tähän voivat vaikuttaa mm. sääolosuhteet esim. rankka sade, myrsky, turhan kova pakkanen taikka vallitseva tilanne (korona).

Yksityisiä ryhmiä otetaan vastaan ennakkotilauksesta mahdollisuuksien mukaisesti joka päivä, ympäri vuoden.

Lippuja elämyksiimme ja tapahtumiimme voi ostaa ennakkoon sivuiltamme "ELÄMYKSET" tai "TAPAHTUMAT" sekä paikan päältä lipunmyynnistämme tai Hunter´s Hut -kotaravintolastamme.

Puiston SÄÄNNÖT

Kuvien/videoiden ottaminen alueella sekä niiden jakaminen on sallittua ja jopa toivottavaa. 

Kulkeminen puistossa tapahtuu aina omalla vastuulla. Teemme alueellamme huolto-ja lumitöitä mahdollisimman ahkerasti, mutta kyse on sään armoilla toimivasta ulkopuistosta ja jokainen on vastuussa omasta kulkemisestaan sekä toiminnastaan.

Valitettavasti puiston maasto ja sen rakennukset sekä palvelut eivät sovellu pyörätuolilla liikkuville tällä hetkellä laisinkaan. 

Vanhoihin elokuvalavasterakennuksiin sisälle tai niiden välittömään läheisyyteen meneminen on ehdottomasti kiellettyä turvallisuussyistä! 

Ethän nauti omia juomia taikka eväitä alueellamme! Hunter´s Hut, A-oikeuksin varustettu kotaravintolamme palvelee kävijöitämme aina puiston aukioloaikoina. 

Ethän roskaa tai tuo lemmikkieläimiä puistoomme!

elämyksiin valmistautuminen

Saavuttehan elämyksiin aina ajoissa! Kaikki soturit ja metsästäjät noudetaan meidän noutopisteeltä, Arcandian ravintola kodan vierestä. Mikäli ilmenee kysyttävää tai ongelmia, olettehan yhteydessä heti numeroon  tai infoomme.

 

Missä/Miten

Arcandia sijaitsee n. 8,5km Levin keskustasta, Kakkoisrinteiden kainalossa, osoitteessa Kaakkoisrinteentie 2, 99130 Sirkka. Perille pääset mm. joko autolla (maksuton pysäköinti), laskettelemalla (hissipiste 7B), hiihtämällä tai vaikkapa moottorikelkalla. Taksipalveluissa suosittelemme yhteistyökumppaniamme Lähitaksia +35820099200.

 

Pukeutuminen

Tämä on ulkoaktiviteetti. Vesisade taikka edes -30 asteen pakkanen ei meitä häiritse. Pelit pitävät kyllä lämpöisenä.

 

  •  säänmukaiset liikunnalliset ulkovaatteet   sekä kengät

  •  käsineet, ei tumppuja

  •  pipo taikka huppu

  •  piilolinssit silmälasien sijaan, mikäli   mahdollista

  •  mahdollisesti tarvittavat henkilökohtaiset   lääkkeet kuten astma-, sydänlääkkeet yms.

Omat eväät ja alkoholi

Omien eväiden sekä juomien tuominen puistoon on kiellettyä. Arcandian ravintolakodan valikoimista löytyy evästä ja juomaa paikalla nautittavaksi. Me tarjoamme vettä ja lämmintä mehua elämyksen lomassa. VIP - varauksissa isommille ryhmille on mahdollista tilata tarjottavia etukäteen kauttamme suoraan paikan päälle. 

Emme suosittele osallistumaan ohjelmiimme kovin päihtyneenä.

 

Turvallisuus sekä yrityksen omaisuuden rikkoutuminen/vahingoittuminen

Yritykseltämme löytyy vastuuvakuutus yrityksen toiminnasta johtuvien tapaturmien varalta. Emme vakuuta asiakkaita yrityksestä riippumattomien tapaturmien osalta. Laser- tai jousipelit eivät vahingoita ketään turvallisuusohjeita noudattaen, jotka käydään huolellisesti lävitse ennen pelejä. Asiakas on vastuussa omasta kulkemisestaan. Mikäli asiakas esim. loukkaa itsensä, kuuluu tämä asiakkaan/yrityksen oman vakuutuksen alaisuuteen. Pidätämme oikeuden tilaisuuden muutoksiin, mikäli mahdollisuus tilaisuuden järjestämiseen sovitulla tavalla on olennaisesti vaikeutunut painavien syiden nojalla, kuten huomattavasti vaikeutuneet sääolosuhteet taikka muut turvallisuusseikat. Oppailla on myös täysi oikeus poistaa pelistä pelaajat, jotka aiheuttavat häiriötä taikka vaaratilanteita. Asiakas on korvausvelvollinen kaikista aiheuttamistaan vahingoista taikka kadottamistaan tuotteista Arctic Thrill Oy:n omaisuuteen liittyen. Arctic Thrill Oy:lla on velvollisuus selvittää asiakkaalle mahdollisimman nopeasti rikkoutuneen tai hävinneen tilalle uuden tuotteen/osan hinta. Kaikki mahdolliset oikeustoimet käsitellään Suomessa, Lapin käräjäoikeudessa.

 

Peruutukset

Avoimet lähdöt 48h ja VIP -tilaisuudet 7vrk ennen tilaisuutta, jonka jälkeen maksua ei enää palauteta. Peruutukset s.postilla osoitteeseen info@arcandia.fi. Peruutuksesta veloitetaan 3%/peruutus. Peruutus aina kuitataan meidän toimesta. Mikäli et saa kuittausta takaisin piakkoin, soitathan numeroon 0503234974.