top of page
IMG_20221219_213238.jpg

ILLALLINEN ARCANDIASSA

Tämä kokemus on varmasti sen arvoinen! Yksi Arcandiakylän vanhoista elokuvalavasterakennuksista on muutettu upeaksi ulkoilma-ruokailutilaksi. Varaukset 2-20 hengelle puiston aukioloaikoina. Yksityistilaisuudet: minimilaskutus 10 hlöä.

Elämys sisältää elämyslipun Arcandiaan, joten voit helposti lisätä iltaasi aktiviteetteja taikka vain kävelyn puistossa ennen illallista tai sen jälkeen sekä uniikin Japanilais-Lappalais illallisen Arcandian henkeen monipuolisella menulla, joka grillataan itse loimuavilla Hibachi Grilleillä. 

Grillit, lampaantaljat sekä viltit auttavat pysymään lämpöisinä vaikka lämpötila olisikin alhainen. Suosittelemme myös extra lämmittimiä kenkiin ruokailun ajaksi, joita voi myös tarvittaessa ostaa meiltä.

 

Emme suosittele kuitenkaan tätä kokemusta ensisijaisesti perheen pienimmille, mutta mikäli uskot, että lapsesi voisivat selviytyä illallisesta ja nauttia menusta, niin ehottomasti tervetuloa! :) Lapsille voi tilata joko kokonaan oman menun (hinta sama), he voivat myös jakaa yhden menun tai voivat jakaa teiltä hieman. Valinta on teidän. Kattaus kuitenkin toteutetaan tilattujen illallispaikkojen mukaisesti.

Menu

Lohta, Jättirapuja & Kampasimpukkaa
Poronfileetä sekä Black Angusta (Petite Tender)
Tummaa herkkusientä & Kevätsipulia
Kimchiä & Tryffelimajoneesia
Soijaa, Inkivääriä, Wasabia & Savusuolaa

95€/hlö
bottom of page