IMG_20211207_180828_212.jpg

ARCANDIA

VILLAGE

 

Arcandiakylä on puistomme pääkylä.

Tätä kylää ympäröivät vanhat elokuvalavasterakennukset, jotka ovat herätetty henkiin upeilla valaistuksilla.

Puiston aukioloaikoina Arcandiakylästä löydätte Hunter´s Hut kotaravintolamme, Kyläpelejä, Arcandia Illallistalon,  Kyläkaupan, Action Park:n tukikohdan sekä sisääntulon Arctic Colosseumille.

secrets of
arcandia
AR - park TOUR

 

Mikä on arcandia, miksi se rakennettiin, mitä tapahtui, kuka sen omistaa ja miksi, mitä rakennusten sisällä on jne..? 

 

Kaikki tämä ja paljon muuta selviää tällä virtuaalikierroksella. Seuraa QR – koodeja puistossa ja tutustu Arcandiaan syvemmin hahmojemme sekä 360° tilaesittelyjen kanssa helposti oman puhelimesi kautta!

 

Screenshot_20211125-161606__01.jpg

ARCANDIArahat

Arcandialla on oma kielensä ja valuuttansa.

Vanha Germaaninen riimukieli periytyy muinaisilta gooteilta, skandinaaveilta ja englantilaisilta.

Käytössämme on pääsääntöisesti 25 riimuaakkosta, joita voit löytää mm. Arcandiarahoista.

Kaikki Kyläpelit Arcandia- ja Shamaanikylissä, Noidi ja Knockerballit pyörivät normaalisti NON STOP:ina aina puiston yleisöaukioloaikoina ja maksetaan Arcandiarahoilla. Yksi Arcandiaraha maksaa 3€ ja ovat ostettavissa sekä lipunmyynnistä, Hunter´s Hutista sekä Shamaaniluolasta.

 

Kyläpelit voivat sisältää milloin mitäkin, kuten jousilla ja ritsoilla ammuntaa, kirveen ja keihään heittoa, naulausta, nuolen koppausta ilmasta taikka boffausta, jne.

Hinta. 1 Arcandiaraha/peli. Peleistä voit voittaa palkintoja!

IMG_20211020_203520_edited.jpg
Näyttökuva 2021-5-31 kello 10.13.26.png
Näyttökuva 2021-5-31 kello 10.16.16.png

ja NON STOP -aktiviteetit

DSC05725.jpg
Näyttökuva 2021-5-22 kello 14.49.16.png

noidi

Puistosta löytyy kaksi pääpolkua. Valon ja Pimeyden Polku.

 

ValonPolku johdattaa kävijät suoraan Arcandiakylään, puistomme pääkylään. Pimeyden polku taas imaisee kävijät syvemmälle puiston ympäröiviin pimeyksiin.

 

Polut kohtaavat lopulta kohtalon sillalla, jonka kupeesta löytyvät hylätyt keijujen mökit. Nykyään yhdessä näistä mökeistä asustaa Arcandian Noidi. Vain hän tietää oikeat vastaukset ja kysymykset sillan ylittämiseen.​

 

Noidit ovat lukijoita, Shamaaneja, jotka lukevat maailman energioita ihmisistä, paikoista ja esineistä. Noidit ovat kylän ”viisaimpia”, joilta käydään kuulemassa elämän suuria vastauksia sekä kysymyksiä. Tärkeimmät työkalut Noideilla ovat shamaanirummut ja riimut.

 

Kesto. 20-30min

Hinta. 3 Arcandiarahaa

 
 

ELÄMYS

LAHJAKORTTI

Näyttökuva 2022-7-3 kello 11.00.20.png

Mikä voisikaan olla hienompi lahja kenelle tahansa kuin ikimuistoinen ilta/päivä uniikissa ympäristössä hauskaa pitäen!

 

Arcandian Elämyslahjakortti käy kaikkiin meidän avoimiin elämyksiin. Myös osittaisena tai kokonaan maksuna VIP - tilaisuuksiin riippuen kortin arvosta.

 

Lahjakortin hankkimiseen on kolme vaihtoehtoa, joista ensimmäinen on saattaa maksu tätä kautta loppuun ja lähettää/tulostaa kuitti sellaisenaan, missä kaikki tarvittava tieto lahjakortista sen saajalle. Toinen vaihtoehto on maksaa maksun yhteydessä 10€:n extramaksu, jolloin lähetämme teille hienon ja virallisen lahjakortin postitse. Kolmas vaihtoehto on käydä suoraan puistostamme hakemassa tuo virallinen lahjakortti ilman lisämaksua :)

Näyttökuva 2022-7-3 kello 11.00.31.png
 
IMG_20201124_201415_912_edited_edited.jp

Hunter´s Hut

(A-oikeudet)

 

Astetta rouheampi tunnelma!

Arcandia on elämystä alusta loppuun asti, joten täällä me tarjoamme pääasiallisesti muonaa, jonka kävijät saavat itse valmistaa avotulella. 

Menu:

Grillaa poromakkaraa, lihapiirakkaa nakeilla, kasvispullia, tikkupullaa (taikinan teemme itse) taikka isoja vaahtokarkkeja.

Nauti esimerkiksi kuuma glögi taikka Hut Chocolate ulkoterassillamme vai maistuisiko kylmä Karhu Ruis Ipa kotamme sisätulen loimussa?

Kohan nautit!