top of page

ARCANDIA illallinen

Tämä kokemus on tatuusti sen arvoinen! Kaksi Arcandiakylän vanhoista elokuvalavasterakennuksista on muutettu upeiksi ulkoilma-ruokailutiloiksi. Varaukset 2-50 hengelle.

Uniikki Japanilais-Lappalainen Menu, joka grillataan itse loimuavilla Hibachi Grilleillä. Elämys sisältää myös elämyslipun Arcandiaan, joten voit helposti lisätä iltaasi aktiviteetteja taikka vain kävelyn puistossa ennen illallista tai sen jälkeen.

Grillit, lampaantaljat sekä viltit auttavat pysymään lämpöisinä vaikka lämpötila olisikin alhainen. Suosittelemme myös extra lämmittimiä kenkiin ruokailun ajaksi, joita voi myös tarvittaessa ostaa meiltä.

 

Emme suosittele kuitenkaan tätä kokemusta ensisijaisesti perheen pienimmille, mutta mikäli uskot, että lapsesi voisivat selviytyä illallisesta (kuten moni on) ja nauttia menusta, niin ehottomasti tervetuloa! :) Lapsille voi tilata joko kokonaan oman annoksen (hinta sama), he voivat myös jakaa yhden annoksen keskenäåän tai voivat jakaa teiltä hieman tahi grillata Hunter´s Hutissa esim. Pötyköitä tahi Kuumia Koiria. Valinta on teidän. 

Menu

Lohta, Jättirapuja & Kampasimpukkaa

Poronfileetä sekä Black Angusta (Petite Tender)

Tummaa herkkusientä & Kevätsipulia

Kimchiä & Tryffelimajoneesia

Soijaa, Inkivääriä

Wasabia & Savusuolaa

 

Jälkiruoaksi Jätti-vaahtokarkkien grillausta

Hunter´s Hut ravintolan lämpöisen tulen äärellä.

 

Menuun voi lisätä herkullisen leivät erikseen varauksen lopussa.

Juomat tilattavissa erikseen paikan päällä (myös kaikki syntisten juomat).

 

105€/hlö

Sisältää sisäänpääsyn puistoon.
Varaukset
viim. 48h ennen.VIP Illalliset erikseen.
bottom of page